Nyt i motionscentret

Fra Tirsdag d. 13-3-18 vil der være instruktør til stede i motionscentret Tirsdage kl. 10 - 12

Dvs. at der fra uge 11 vil være instruktører til stede i centret på flg. dage

Mandage kl. 19 - 20.30 Torsdage kl. 19-20.30

Tirsdage kl. 10 - 12

Elektronisk tilmelding og betaling for medlemskab af motionscenteret foregår via FMK Halbooking.

Se vejledning

RIF Motionscenter søger nye instruktører....

Som instruktør har man pt. en vagt pr 14. dag af 1½ times varighed

Man vil selvfølgeligt få en oplæring af vores andre instruktører, og man vil ligeledes blive tilbudt uddannelse/kurser efter behov.

Hvis det har vakt interesse bedes man kontakte:

Vedrørende prøvetimer i motionscentret :

Hvis man ønsker prøvetime i centret bedes man kontakte :

Motionscentret har besluttet at imødekomme et ønske fra medlemmer om ændring af aldersgrænsen for adgang til centret.

Fremover er det muligt, at man fra 13 år kan bruge centret, dog kun på dobbeltkort. Dvs. kun adgang ifølge med en forælder/værge.

OG IKKE ALENE