Tak til Lone, Jesper og Carsten for at bruge den forlængede weekend på at klargøre banerne til endnu en sæson.

På www.Rolfsted-if.dk under fanebladet tennis - Priser og tilmelding, kan du tilmelde dig tennissæsonen 2021.

Der er følgende muligheder:

• Børn op til 15 år koster 400 kr. for hele sæsonen.
  • Fra 16 år og op koster det 600 kr. for hele sæsonen.
  • Husstands abonnement koster 1.200 kr. for en hel sæson. Her oprettes der 1 primærperson. Send en liste over øvrige i husstanden, der skal registreres som medlem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så blive de øvrige oprettet til 0 kr, men så er medlemslisten ajourført.

Nøgle til tennisbanerne kan købes for 40 kr./stk. og må selvfølgelig kun bruges af medlemmer. Send SMS til 30 17 54 32 såfremt der ønskes nøgle og denne er betalt via hjemmesiden.

Det er muligt at leje en bane i 2 timer for bare 150 kr.

Der kan ikke tages bad i klubhuset.

Der vil i klubhuset ved banerne blive ophængt sedler hvor man kan reservere banerne et par uger.

Der er ikke krav om Coronapas til udendørs aktivitet, men vi henstiller naturligvis til at alle passer godt på hinanden.

God tennissæson.