Skulle der være nogle, der af en eller anden grund ikke ønsker at være medlem, med blot ønsker at spille en eller få gange eller er der medlemmer, der bliver udfordret af en der ikke er medlem, så kan der lejes en bane til følgende priser.

Pris for leje for ikke medlemmer: 1,5 time til 150 kr. og 3 timer til 200 kr.

Er du medlem, og skal spille mod en der ikke er medlem, kan banen lejes for 50 kr. i 3 timer.

For ikke medlemmer, skal der låses op til banerne og det skal sikres, at der ikke er andre der har reserveret banen i det ønskede tidsrum.
Send derfor en SMS til undertegnede i så god til som mulig på telefon 30 17 54 32. Betaling til RIF skal gøres med mobilpay til følgende nummer 71775. Der skal først betales, når det er kontrolleret, om banen er ledig i det ønskede tidsrum.

Medlemmer reserverer selv banen.
Send undertegnede en SMS på 30 17 54 32 om at man lejer banen sammen med en der ikke er medlem og send 50 kr. på mobilpay til 71775. Så sender jeg kasseren i RIF besked om at der bliver overført 50 kr.

Carsten Larsen
RIF tennis

Læs DGIs forholdsregler ved tennisspil i forhold til coronavirus:

Så er banerne klar til en ny sæson, tak for hjælpen med klargøring til Gunnar, Steen, Torben, Lone, Jesper og Folke.

Under fanebladet tennis - Priser og tilmelding, kan man nu tilmelde sig tennissæsonen 2020.

Der er følgende muligheder:

• Børn op til 15 år koster 400 kr. for hele sæsonen.
  • Fra 16 år og op koster det 600 kr. for hele sæsonen.
  • Husstands abonnement koster 1.200 kr. for en hel sæson. Her oprettes der en person. Send en liste over øvrige i husstanden der skal registreres som medlem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så blive de øvrige oprettet til 0 kr, men så er medlemslisten ajourført.

Nøgle til tennisbanerne kan købes for 40 kr./stk. og må selvfølgelig kun bruges af medlemmer. Send SMS til 30 17 54 32 såfremt der ønskes nøgle og denne er betalt over.

Tennistræning for børn

Der vil om tirsdagen, fra 16-17 være træning af børn og unge fra 7-15 år. Træner er Mette Bisgaard. Mette kan træffes på telefon 30 86 21 26. Første træningsdag er tirsdag den 5. maj. Når man er tilmeldt træning må man også spille ved siden af.

Leje af bane i 2 timer. (ikke muligt endnu)

Vi vil senere på sæsonen prøve at give mulighed for at en bane kan lejes for 2 timer ad gangen, dette skal også gøres på convensus.

Prisen for 2 timer bliver 150 kr.

Der er ikke mulighed for bad i klubhuset. Der vil i klubhuset ved banerne blive ophængt sedler hvor man kan reservere banerne et par uger.

God tennissæson.

Der er nu givet tilladelse til at diverse udendørs idrætsgrene må startes op, så længe det er sportsgrene uden fysisk kontakt.

Tennis er en af de sportsgrene, der derfor må udøves igen, så længe at man undgår fysisk kontakt og alle de andre råd. Blandt andet skal badning og omklædning foretages hjemme.

Banerne er ved at blive klargjort, og forventes klar til tennis fra mandag den 27. april.

Der vil snarest blive lagt information om kontingent m.m. ind under fanebladet for tennis.

Håber at mange har lyst til at få lidt motion og hygge på de røde baner.

God tennis sæson