Ja, det kan du være med til at bestemme. Rolfsted IF består af mange ildsjæle, som gør en stor indsats for gøre RIF til et godt sted at være, og de har alle fortjent et stort skulderklap.

Så har du den bedste instruktør/træner, det mest engagerede udvalgsmedlem, en holdkammerat, som betyder noget helt specielt for holdet, eller har du en i tankerne, som bare er ”riffer” helt ind i hjertet?

Send din skriftlige indstilling til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 15. juli. Indstillingen skal indeholde en god og grundig begrundelse for dit valg.

Tidligere vindere af RIF-prisen kan ikke vinde igen.

Årets RIF-pris vil blive overrakt, når vi igen får lejlighed til at samles.

På baggrund af den nuværende situation, hvor reglerne omkring forsamlinger hen i august fortsat er uvisse, er vi desværre nødt til at aflyse årets sommerfest i RIF. Vi er rigtig kede af at måtte tage denne beslutning, da vi ved, at sommerfesten er en weekend, hvor lokale – store som små – samles til social hygge og leg, men den nuværende situation i Danmark kan vi desværre ikke ændre.

Planlægningen tager lang tid og kræver mange ressourcer, som hurtigt kan vise sig at være forgæves. Vi har derfor, som så mange andre arrangementer, valgt allerede nu at komme tingene i forkøbet og aflyse sommerfesten.

Vi holder dog fortsat en dør åben for et mindre arrangement, hvis der tillades forsamlinger op til omkring 500 personer. Så vil vi forsøge at arrangere en form for fællesspisning om lørdagen.

De bedste ønske om en god – dog lidt anderledes – sommer

RIFs Hovedbestyrelse

Kære alle i RIF

Den seneste melding fra myndighederne, og fra DGI og DIF, betyder at foreningslivet er sat på pause indtil den 10. maj. Det er selvfølgeligt ærgerligt og frustrerende nu hvor det gode forårsvejr for alvor er ved at indfinde sig, men på den anden side må vi glæde os over at samfundet stille og roligt åbnes - og dermed også glæde os til at vi forhåbentligt snart kan mødes og genoptage vores foreningsaktiviteter.

Både DGI og DIF er opmærksomme på de udfordringer som foreningslivet gennemgår i denne periode, og på deres hjemmesider kan der læses mere om de aktuelle problemstillinger.

En foreningspause behøver ikke at være en aktivitetspause! - og derfor er der en masse gode forslag til aktiviteter på DGI.dk og DIF.dk,

Vi håber, at alle der har berøring med RIF på en eller anden måde, fortsat vil være med til at holde sammen om at holde afstand så vi kommer godt og sikkert igennem coronatiden.

De bedste hilsner - bestyrelsen

Kære alle i RIF,

Vi går nu ind i den tredje uge med corona tilstande i hele Danmark, som selvfølgelig også har ramt vores forening. I hovedbestyrelsen nåede vi lige at holde et møde efter generalforsamlingen; her blev vi konstitueret så vi nu har en komplet bestyrelse på plads i foreningen. Det næste bestyrelsesmøde blev desværre aflyst grundet corona, og derfra fulgte et hav af aflysninger i foreningen samlet set.

Det var på mange måder ikke en ønskestart for en ny bestyrelse at lukke foreningen ned, men omstændighederne gør, at vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger og dermed også DGI's anvisninger, der betyder at RIF er lukket ned til mandag d. 13-4 med mindre andet er meldt ud inden.

Vi håber rigtigt meget at I som medlemmer og frivillige vil være med til at passe på hinanden, jeres familier og venner - og at I derfor vil stå sammen om at holde afstand.

Bestyrelsen følger udviklingen lige som mange af jer sikkert også gør - og så glæder vi os til at kunne mødes igen på den anden side af coronatiden.

Har du spørgsmål vedr. lukningen af RIF kan du henvende dig til bestyrelsen.

Klik på billedet for at læse det.