Det er nu muligt at bestille Rolfsted IFs nye klubdragt.

Se billeder fra sommerfesten under Galleri.

OK og RIF har indgået en sponsoraftale, der indebærer, at OK giver RIF 5 øre per liter benzin eller diesel I tanker – det kræver, at I enten har et OK-kort eller benytter OK appen OK-Tank og betal, og at I peger på RIF som sponsorstøtte. Det gælder alle OK tanke landet rundt, men handel helst lokalt, det giver et stærkt lokalsamfund.

Har I et OK-kort så tag et billede af det og send det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.: 5117 3735; så klarer vi resten – Vil I gerne have et OK kort – kontakt os. Vi kan også hjælpe jer med OK appen, der gør tankning og vask nemt.

Vi vil også ved flere lejligheder som Sommerfest og Gymnastik opvisning være til stede samt flere arrangementer i og omkring SuperBrugsen Ferritslev i løber af året.

Program for RIF sommerfest 2018 er klar.

Se program

For 9. gang hyldede de fynske kommuner, Fynske Idrætsforbund, SIKO, Sport Event Fyn og Sportslørdags partnere Fynske Bank, DGI og Bevæg dig for livet de fynske sportsstjerner, foreninger og frivillige til årets fynske sportsfestival.

Iben Bech fra vores gymnastikafdeling var nomineret til prisen som "Årets frivillige idrætsleder", for det store stykke frivillige arbejder hun gør for RIF. Iben kæmper for at bevare foreningskulturen. Hun har en evne til at samle foreningen på tværs af afdelinger, og tænker ikke kun på gymnastik, som hun er formand for. Hun er altid imødekommende og positiv, men holder ikke sin mening tilbage hvis hun er uenig, så man ved altid hvor man har hende. Iben er en helt uvurderlig drivkraft i Rolfsted Idrætsforening.

Desværre var det ikke Iben, som vandt prisen som årets frivillige idrætsleder, men et STORT TILLYKKE fra RIF til Iben for den flotte nominering. For os er du en vinder!

Det blev Carl Haals fra Nyborg Gymnastik og Idrætsforening, som vandt prisen. Tillykke fra RIF til Carls Haals.