Kære medlemmer af RIF Gymnastik

Slut, prut...og ingen finale!

På baggrund af de seneste udmelding fra Statsministeriet om forlængelse af forbuddet mod forsamlinger, så beklager vi at måtte meddele, at vi ikke ser det realistisk at afholde "en sidste træning" på vore hold. Dette begrunder vi yderligere i, at DGI indtil videre fortsat opfordrer Idrætsforeningerne til at aflyse alle de aktiviteter, der kræver fysik fremmøde, foreløbig frem til 10. maj 2020. Det er vi kede af, men naturligvis forpligtede til at forholde os til.

Derfor er sæsonen 2019/2020 hermed endegyldigt afsluttet!

Vi vil gerne sige alle gymnaster tusinde tak fordi I valgte RIF gymnastik til! Det har være os en stor fornøjelse at se jeres røde kinder, svedige pander og ikke mindste glade smil, når vi har mødt jer i forbindelse med vinterens undervisning. Vi håber, at vi også i den kommende sæson vil nyde godt at jeres opbakning.

Derudover skal lyde en kæmpe tak til de mange instruktører, som har gjort det muligt for os at afvikle undervisningen. Det er jeres engagement, kunnen og glæde ved gymnastikken, som giver gymnasterne den gode oplevelse i gymnastiksalen, der retfærdiggør gymnastikafdelingens tilstedeværelse i Idrætsforeningen.

Sammen har vi skabt et værdifuld fællesskab for vores lokalsamfund!

Vi har kun ét ord tilovers for både gymnaster og instruktører: TAK

En vigtig detalje: Da vi nu blot har mulighed for at være "sammen - hver for sig", så vil de gymnaster, der havde udsigt til at deltage i "Forårsopvisningen for børneholdene" i den kommende tid få leveret årets opvisnings T-shirt på hjemmeadressen. Vi håber, at I vil bruge den med glæde, vise den frem, og fortælle den gode historie om RIF Gymnastik.

I denne tid tør ingen spå om fremtiden, men vort arbejde for at skabe et nyt sæsonudbud er allerede gået i gang. Om alt går vel, så slår vi dørene op igen i begyndelsen af september måned. Følg med på facebook og på www.rolfsted-if.dk så skal vi nok holde jer opdateret.

Har I en god idé til nye initiativer, så lad os det endelig vide. Vi vil elske at kunne udvide vores rammer i RIF Gymnastik.

Vi arbejder for at Corona-krisen ikke må blive en foreningskrise! Det er nu vi for alvor har brug for det gode netværk, der styrker vores hverdag! Vi glæder os til, at vi igen kan samles om gymnastikken.

I ønskes hermed alle en Glædelig Påske og en God Sommer.

De bedste hilsner

RIFs Gymnastikudvalg

‼️VIGTIG INFORMATION‼️

Efter grundige overvejelser har vi fra Gymnastikudvalgets side besluttet at lade sæsonen 2019/2020 slutte tidligere end oprindeligt planlagt.

Vi vil/kan ikke tage ansvaret for hverken gymnasters eller instruktørers sundhed, når situationen omkring Corona virus er så vidtrækkende.

Det betyder, at alle hold annulleres fra dags dato den 10. marts 2020.

Vi er naturligvis kede af at være nødt til at tage denne beslutning, men vi håber på jeres forståelse.

‼️⛔️AFLYSNING⛔️‼️

På baggrund af de seneste udmeldinger vedr. Corona virus, har vi besluttet at aflyse årets Forårsafslutning for børneholdene i RIF Gymnastik den 28. marts 2020.

Som afdeling er vi rigtig kede af dette, da vi havde glædet os meget til dagen. Vi mener dog, at dette er den rette beslutning situationen taget i betragtning.

Se indbydelse og tilmelding til forårsafslutning 2020

Er dit nytårsforsæt at dyrke mere motion? Så er aktiviteterne i gymnastikafdelingen en oplagt mulighed!

Priserne på alle hold reduceret til 1/2 pris af den oprindelige sæsonpris for alle, der starter op efter 1. januar 2020 👍🏻

Tjek vores program, og tilmeld dig nemt og hurtigt her: https://www.rolfsted-if.dk/index.php/gymnastik/priser-og-tilmelding

Alle er velkomne !

På grund af manglende tilslutning har vi besluttet, at “Rytmeholdet” nedlægges pr. dags dato.

Vi håber at kunne finde på noget andet for denne aldersgruppe.