I Rolfsted IF har fodboldafdelingen haft løbende succes med specielt fodbold for de unge i lokal samfundet igennem mange år, men vi oplever som så mange andre idrætsgrene, at det ikke er blevet nemmere at tiltrække frivillige trænere og holdledere.

Info om bl.a. fodboldpas og Driblr.

Læs word dokument (mulighed for at klikke på links i dokumentet)

Læs pdf dokument (læs evt. mere på www.dbu.dk)

Her i weekenden var Rolfsted IF repræsenteret ved indendørsstævnet Langeskov Cup. Dejligt at se os repræsenteret med nogle glade børn i både U7, U8 og U9 og masser af forældreopbakning til at heppe og støtte. Børnene klarede sig fint, og Rolfsted opnåede flotte placeringer med bl.a. en 1. plads og en 2. plads foran bl.a. OB. Et bevis på at også små klubber kan klare sig med godt kammeratskab og lysten til at spille fodbold.

Det varer ikke længe før udendørs sæsonen starter op igen. Skal jeres børn være med og opleve kammeratskabet med deres venner fra skolen og børnehaven, så håber vi at se mange af jer, når vi starter udendørs. Nærmere info omkring opstarts dato følger.

U8 drengene vandt i weekenden et fodboldstævne i Højby. Drengene gik ubesejret igennem stævnet, så spillerne og ikke mindst træneren var meget stolte. Flot gået drenge.

Se billeder under Galleri.

Åbent brev fra Fodboldklubbernes formandsklub i FMK til kommunalbestyrelsen.

Læs brevet