Kære alle i RIF

Den seneste melding fra myndighederne, og fra DGI og DIF, betyder at foreningslivet er sat på pause indtil den 10. maj. Det er selvfølgeligt ærgerligt og frustrerende nu hvor det gode forårsvejr for alvor er ved at indfinde sig, men på den anden side må vi glæde os over at samfundet stille og roligt åbnes - og dermed også glæde os til at vi forhåbentligt snart kan mødes og genoptage vores foreningsaktiviteter.

Både DGI og DIF er opmærksomme på de udfordringer som foreningslivet gennemgår i denne periode, og på deres hjemmesider kan der læses mere om de aktuelle problemstillinger.

En foreningspause behøver ikke at være en aktivitetspause! - og derfor er der en masse gode forslag til aktiviteter på DGI.dk og DIF.dk,

Vi håber, at alle der har berøring med RIF på en eller anden måde, fortsat vil være med til at holde sammen om at holde afstand så vi kommer godt og sikkert igennem coronatiden.

De bedste hilsner - bestyrelsen